Ръководството на SOS Детски селища България се обърна црез медиите със

...
Ръководството на SOS Детски селища България се обърна црез медиите със
Коментари Харесай

Зов за помощ! SOS Детски селища България търсят дарители за своите центрове в страната

Ръководството на SOS Детски селища България се обърна црез медиите  със сърдечна молба за помощ към децата от техните специализирани центрове . " Днес те повече от когато и да било се  нуждаят от поддръжката на компании и състрадателни хора като Вас ", пишат от организацията.

Те изпратиха също и рисунката на Йоли. Тя е едно от момиченцата от SOS център за предварителна защита на занемаряване на деца. Всяка година там получават поддръжка 200 деца като нея,  с цел да останат в личното си семейство .

" Ако получим поддръжка от хора като Вас, децата, на които оказваме помощ могат да бъдат още повече и да имат неща, за които не са и мечтали до момента! За рисунката по-долу, да вземем за пример, Йоли е използвала  първите цветни боички, които е получила през живота си ", прибавят от организацията :

 
 

" Да Ви призная, когато се запознахме с Йоли, се стреснахме от сериозния й взор. Тя беше толкоз мъничка, а вече  беше изтърпяла толкоз доста ограничения... Очите ѝ светнаха , когато ѝ подарихме комплекта с боички. А педагогът ни Лили и общественият служащ Зори бяха първите критици на творчеството ѝ ", описаха от SOS Детски селища България.

Вие можете да помогнете на други такива деца в потребност!  

Дарителите имат право на данъчно облекчение – попълнете формуляра тук, с цел да заявите уверение за Вашето подаяние.

Ако предпочитате да извършите подаяние по банков път, можете да употребявате някоя от банковите сметки по-долу:

Райфайзенбанк България
в лв.:  BG76RZBB91551060353913

Банка ДСК
в лв.:  BG37STSA93000020393383

Вашето дарение ще ни помогне да наберем средства за обезпечаване на експерти за експертна работа с децата – педагози, психолози и терапевти, както и повече уроци и материали, с които те да развиват гениите си. Затова, апелирам, отделете каквато сума можете,  с цел да подобрим живота на тези прелестни деца.

В момента SOS Детски селища България се грижи за над 500 деца и младежи:
Децата, които са в риск да изгубят грижата на своите фамилии и които поддържаме посредством SOS центровете ни за социална поддръжка в София, Перник, Велико Търново и Габрово (Йоли е едно от тези деца).Децата в нашите SOS приемни фамилии, интегрирани в София, Перник и детското населено място в ТрявнаМладежите от SOS младежките ни домове в София и Велико Търново и младежите, които поддържаме посредством Програмата ни " Начало на независим живот "
В края на първия образователен период ще организацията даде обещание да разкаже за всичко, което ще се случи с Вашата помощ в този интервал.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР